Woman’s night out

De ‘Woman’s night out’, een jaarlijks terugkerend evenement. Een avond voor vrouwen door vrouwen. Op 13 oktober 2021 organiseerden we onze 8e editie van de ‘Woman’s night out’ in Stadstheater De Bond.  

Net zoals elk jaar staat het goede doel centraal. Dit jaar hebben we aandacht gevraagd voor de stichting Ekiko – Elk kind een koffer. Deze stichting heeft tot doel om kinderen die niet meer thuis kunnen wonen te voorzien van spullen zoals een pyjama, kleding, toiletartikelen of speelgoed en daarmee een kind iets eigen mee te geven. Het kind komt zo niet met lege handen, maar met een eigen koffer met spulletjes aan bij het pleeggezin. 

Met de opbrengst van de Woman’s Night Out hebben we een mooi bedrag van € 2.500 kunnen schenken aan deze stichting. 

De avond kende een iets andere invulling dan voorgaande edities. De vertrouwde stands met artikelen van diverse zelfstandige onderneemsters – uiteenlopend van tassen, bloemen, sieraden, fotografie, verzorgingsproducten tot aanbod voor sport – bleven dit jaar achterwege. 

Daarentegen konden de bezoekers vanuit de theaterstoel genieten van een heerlijke wijnproeverij verzorgd door Marleen Kuipers van Flavourite Wine. Waarna een hilarische film werd vertoond. Tijdens de pauze van de film werd er middels een loterij fantastische prijzen uitgereikt. Deze prijzen werden beschikbaar gesteld door diverse zelfstandige onderneemster uit Oldenzaal.